Spuitgietbedrijf HSV TMP ontwikkelt en produceert grote kunststof spuitgietproducten,

vormdelen, behuizingen en andere onderdelen

 

 

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten?

Spuitgietbedrijf HSV TMP ontwikkelt en produceert grote kunststof spuitgietproducten.

Vanuit de productiepraktijk denken wij met u mee over de ontwikkeling van uw kunststof producten.

Spuitgietbedrijf HSV TMP ontwikkelt en produceert grote kunststof spuitgietproducten 

Wij hebben tientallen jaren ervaring en de juiste productie- en logistieke faciliteiten voor u beschikbaar. Spuitgietbedrijf HSV TMP ontwikkelt en produceert grote kunststof spuitgietproductenen kunststof onderdelen. Met onze passie voor kunststoffen, een eigen engineeringsafdeling en slimme technieken zetten wij deze kennis en ervaring dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën. 

We denken op alle fronten met u mee

Bij de succesvolle ontwikkeling van een kunststof product spelen verschillende factoren een rol: de materiaalkeuze, de gebruikte productietechniek, de prijs-kwaliteitverhouding van de matrijs, de kostprijs van het eindproduct… 

Een goed product is daardoor altijd het resultaat van teamwork. Een samenspel tussen disciplines als R&D, product design, marketing & sales, inkoop, logistiek en Quality Assurance. Wij ondersteunen u tijdens het hele proces.

Voor ontwikkelaars

Snel de haalbaarheid checken

Wilfred Cornelissen Technisch Directeur Wilfred Cornelissen Technisch Directeur

Bent u bezig met de ontwikkeling van een product? En wilt u vast een oordeel over de haalbaarheid van uw ideeën? Met onze gratis Kunststof Quickscan hebt u snel antwoord op de belangrijkste vragen.

Quickscan aanvragen

Voor inkopers

Slim kosten besparen

Chris Megens  Salesmanager  Chris Megens  Salesmanager

Wilt u kosten besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit? Door in een vroeg stadium mee te denken over de maakbaarheid, kunnen wij de kostprijs van onderdelen aanzienlijk verlagen.

Meer over onze werkwijze

Voor iedereen

Welkom bij HSV TMP!

Menno Krommenhoek directeur Menno Krommenhoek Directeur

Wij zijn een open, ongecompliceerde organisatie van enthousiastelingen met een passie voor kunststof. We zien ernaar uit om kennis te maken met uw organisatie en uw ideeën!

Meer over HSV TMP

Cases: voorbeelden uit de praktijk

Geen enkel project is hetzelfde, maar vaak doorloopt een ontwikkelings- en productieproces wel een aantal vaste, herkenbare stappen. Wij illustreren onze werkwijze daarom graag met een aantal praktijkvoorbeelden.

Solon

Solon

Solar paneel uit de 21e eeuw

“We hebben HSV TMP al in een vroeg stadium bij de productontwikkeling betrokken. Het resultaat: een perfecte lichtgewicht oplossing voor de dakmontage van onze PV-modules.”

12 maanden doorlooptijd

bekijk case

Heatpoint 

Heatpoint

kabelgoten

“Uit de Quickscan bleek dat we voor onze kabelgoten beter een ander materiaal konden gebruiken. Bij HSV TMP wisten ze de constructie bovendien lichter en dunner te maken, waardoor we fors besparen op logistieke kosten.”

50% meer producten per vrachtwagen

bekijk case

Flux Furniture

Flux Furniture

Opvouwbare stoelen

“Productietechnisch vormde het ontwerp een enorme uitdaging. We zijn dan ook erg blij dat het R&D-team van HSV TMP met ons heeft meegedacht. We hebben daardoor veel tijd en kosten bespaard.”

3 design awards

bekijk case

Wij werken o.a. voor:

philips Zehnderthermo fisher heatpoint