Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet alleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die hebben wij samengevat in 4 kernwaarden.

Wij worden vrolijk van mooie kunststof producten

  1. Passie voor kunststof. Als u zakendoet met HSV TMP, dan krijgt u te maken met een stel enthousiastelingen. Wij worden vrolijk van mooie kunststof producten, en we helpen u graag om alles uit het beschikbare materiaal en de beschikbare technieken te halen.
  2. Duurzaam samenwerken. Wij hechten veel waarde aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Wij zien transparante processen, open communicatie en het leveren van betrouwbare producten als de pijlers onder zo’n duurzame relatie.
  3. Flexibel en ongecompliceerd. We hebben een platte organisatie met directe communicatielijnen naar onze klanten. Bij het zoeken naar oplossingen voor onze opdrachtgevers stellen we niet onze processen voorop, maar de wensen en behoeften van onze klanten. Als iets linksom niet lukt, dan gaan we net zo makkelijk rechtsom.
  4. Innovatief en dynamisch. In de niche die wij bedienen – grote kunststof spuitgietproducten – willen wij onszelf tot de beste bedrijven ter wereld kunnen rekenen. We volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied daarom op de voet. En we investeren niet alleen veel in de nieuwste technologie, maar ook in de kennis en opleiding van onze medewerkers.

Meer weten over HSV TMP?

Onze directeur staat u graag te woord!

Menno Krommenhoek
Algemeen directeur
+31 - 318 648991 directie-tmp@hsv.nl