Branches

Bij HSV TMP volgen we niet alleen de ontwikkelingen in ons eigen vakgebied, maar ook de trends in de markten van onze klanten. Op die manier proberen we optimaal in te spelen op de behoeften van onze opdrachtgevers én die van hun klanten.

Klimaattechniek

Steeds meer producenten van klimaat‐ en ventilatiesystemen verkiezen kunststof boven metaal. Logisch, want kunststof is lichter, corrosiebestendig en vergt nauwelijks nabewerking. Wij denken graag mee over een kosten‐ en energiebesparende oplossing.

Machine- en apparatenbouw

Marges die onder druk staan, terwijl er wel steeds hogere eisen worden gesteld aan de prestaties. Dat vraagt om een flexibele opstelling en creatieve oplossingen. Van machinebouwers en apparatenfabrikanten, maar ook van hun toeleveranciers

Elektronica

Als er ergens hoge eisen worden gesteld aan kunststof behuizingen, dan is het wel in de elektronicabranche. Vaak moeten onderdelen niet alleen slagvast, stofdicht of waterdicht zijn, maar ook precies de goede stijfheid en elektrische weerstand hebben.

Medical & analytical

Een enorm uitdagende branche voor leveranciers van kunststof onderdelen, want echt alles aan je producten moet kloppen. Van afwerkingsniveau tot krasbestendigheid, van ‘shielding’ tot belastbaarheid, van maatvoering tot gebruiksgemak.

Duurzame energie

Duurzame energie

Kunststof kan een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van duurzame energieopwekking. Bijvoorbeeld omdat je de plaatsingskosten van zonnepanelen ermee kunt reduceren. Vanuit onze passie voor kunststof dragen we graag een steentje bij aan een duurzamere wereld.

Agri

Agri

Van glastuinbouw tot foodindustrie: ondernemers en organisaties in de agri zijn continu bezig met het optimaliseren van hun processen. HSV TMP ondersteunt de sector daarbij, met de ontwikkeling van innovatieve, duurzame kunststof producten.

Infra

Infra

Producten en systemen in de openbare ruimte moeten niet alleen weersbestendig en hufterproof zijn, maar bij voorkeur ook onderhoudsarm en duurzaam. Daarom wordt ook bij infrastructurele toepassingen steeds vaker gekozen voor kunststof.

Het overzicht hierboven is slechts een greep uit de vele branches waarin onze klanten actief zijn. Daarnaast ontwikkelen we kunststof producten voor nog tal van andere sectoren. Wilt u meer weten over onze oplossingen voor uw specifieke branche? Neem dan vooral contact met ons op.